tag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post4782953062160697157..comments2024-02-28T15:48:29.534+01:00Comments on Monia miesza i gotuje: Surówka z czerwonej kapusty z marchewką i jabłkiemMonikaPiekarskahttp://www.blogger.com/profile/12860935686243050071noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post-17582232432376431672017-12-08T12:51:50.980+01:002017-12-08T12:51:50.980+01:00Posolona bedzie gorzka. Najlepiej zparzyc wrzatkie...Posolona bedzie gorzka. Najlepiej zparzyc wrzatkiem i i odcedzic. Nie bedzie gorzka a bedzie miekkaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post-45763490408539416342017-02-22T16:32:29.336+01:002017-02-22T16:32:29.336+01:00Witam :) Kapustę najlepiej poszatkować,posolić i p...Witam :) Kapustę najlepiej poszatkować,posolić i pozostawić na noc w lodówce, wtedy będzie miekka :)młodanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post-78471988294787992382016-06-27T12:46:55.026+02:002016-06-27T12:46:55.026+02:00Ja nic nie robie tylko szatkuje i dodaje inne skła...Ja nic nie robie tylko szatkuje i dodaje inne składniki,lubie jak jest chrupiąca ale po wymieszaniu z innymi skłądnikami zawsze coś tam puści soków i lekko miękknie. Można też najpierw kapuste poszatkować i lekko posolić i tak wygnieść ręka aby puściła soki i odlac je i dopiero dodać reszte składników.MonikaPiekarskahttps://www.blogger.com/profile/12860935686243050071noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post-39516365216577876732016-06-27T07:10:40.244+02:002016-06-27T07:10:40.244+02:00Witam bardzo lubię czerwoną kapiste ,ale co zrobi...Witam bardzo lubię czerwoną kapiste ,ale co zrobic aby byla miekkamegiihttps://www.blogger.com/profile/15000623845579489128noreply@blogger.com