tag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post4790206960710127465..comments2024-03-29T12:17:50.116+01:00Comments on Monia miesza i gotuje: Pulpety w sosie śmietankowo-szpinakowymMonikaPiekarskahttp://www.blogger.com/profile/12860935686243050071noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post-72955852523120968372018-08-03T14:24:00.149+02:002018-08-03T14:24:00.149+02:00Szpinak może być i mrożony. Co do śmietany to nie ...Szpinak może być i mrożony. Co do śmietany to nie używałam nigdy słodkiej 18 więc nie wiem jak się zachowuje. Natomiast kwaśna śmietana 18 może być tylko trzeba ją zahartować aby się nie zważyła.MonikaPiekarskahttps://www.blogger.com/profile/12860935686243050071noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post-77330729658647488382018-08-03T09:26:31.115+02:002018-08-03T09:26:31.115+02:00A czy mrozony szpinak sie nada? I czy zamiast 30% ...A czy mrozony szpinak sie nada? I czy zamiast 30% moze byc 18% smietanka?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05421218778717527674noreply@blogger.com