tag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post4833913785079543979..comments2024-03-29T12:17:50.116+01:00Comments on Monia miesza i gotuje: SeromakMonikaPiekarskahttp://www.blogger.com/profile/12860935686243050071noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post-3941594854931458642022-12-16T22:17:35.539+01:002022-12-16T22:17:35.539+01:00speize kłark on jest bardzo dobry do sernika robil...speize kłark on jest bardzo dobry do sernika robilam i jest dobryAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post-39457838778617016632021-10-23T10:17:27.705+02:002021-10-23T10:17:27.705+02:00Mieszkamy w Niemczech i tutaj nie ma sera w wiader...Mieszkamy w Niemczech i tutaj nie ma sera w wiaderku na sernik. Czy wie moze ktos czym go zastapic, jakis niemiecki odpowiednik?Gabriele Krahttps://www.blogger.com/profile/12687199427740121864noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post-4395972950744772392017-02-25T11:14:45.252+01:002017-02-25T11:14:45.252+01:00Nie wiem jak działa piekarnik gazowy więc nie podp...Nie wiem jak działa piekarnik gazowy więc nie podpowiem,prosze piec tak jak inne ciasta. Każdy piekarnik piecze inaczej więc trzeba sobie samemu wypróbować/przetestować temperaturę i czas. Ja piekłam do momentu aż wierzch był dobrze zrumieniony.MonikaPiekarskahttps://www.blogger.com/profile/12860935686243050071noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post-50850571739775509812017-02-25T00:32:50.574+01:002017-02-25T00:32:50.574+01:00Przymierzam się do seromaku od czw lecz mamy gazów...Przymierzam się do seromaku od czw lecz mamy gazówkę więc pytanie w jakiej temperaturze piec i jak długo???Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08306010256201414864noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post-66635719985233852772016-12-22T22:43:25.870+01:002016-12-22T22:43:25.870+01:00Bez, serniki i większość ciast piekę na funkcji gó...Bez, serniki i większość ciast piekę na funkcji góra-dółMonikaPiekarskahttps://www.blogger.com/profile/12860935686243050071noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post-48089104962705903392016-12-22T21:09:07.438+01:002016-12-22T21:09:07.438+01:00Pieczemy z termoobiegiem czy bez?Pieczemy z termoobiegiem czy bez?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post-26559245120923240152015-04-04T15:29:56.692+02:002015-04-04T15:29:56.692+02:00Ja żeby seromak był bardziej puszysty najpierw dod...Ja żeby seromak był bardziej puszysty najpierw dodaje żółtka a później pianę z białek. Anonymousnoreply@blogger.com