tag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post6764773463533109887..comments2024-02-28T15:48:29.534+01:00Comments on Monia miesza i gotuje: Schab pieczony w mlekuMonikaPiekarskahttp://www.blogger.com/profile/12860935686243050071noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post-16293871084718665872019-10-24T15:20:06.393+02:002019-10-24T15:20:06.393+02:00To samo można zrobić bez całego tego zamieszania z...To samo można zrobić bez całego tego zamieszania z naczyniem żaroodpornym i piekarnikiem stawiając garnek z grubym dnem na gazie i parzyć nie doprowadzając do wrzenia - wyjdzie na to samo a trwa o wiele krócejAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post-2337110422304841392018-10-14T13:06:30.842+02:002018-10-14T13:06:30.842+02:00Tak na zdjęciu jest schab karkowy czyli ten kawałe...Tak na zdjęciu jest schab karkowy czyli ten kawałek mięsa u świnki w którym kończy się karkówka a zaczyna schab.MonikaPiekarskahttps://www.blogger.com/profile/12860935686243050071noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post-34124723708220085152018-10-14T08:34:59.072+02:002018-10-14T08:34:59.072+02:00to jest schab karkowy?
to jest schab karkowy?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post-29706929843452428092018-01-09T20:23:55.515+01:002018-01-09T20:23:55.515+01:00Funkcja pieczenia zależy od piekarnika, po prostu ...Funkcja pieczenia zależy od piekarnika, po prostu trzeba go wyczuć i sprawdzić na jakiej funkcji mięsa są smaczniejsze. Większość ciast pieke na funkcji góra-dół. Mięsa natomiast różnie, i góra-dół i termoobieg. Ten schabik akurat piekłam bez termoobiegu bo spaliła mi się grzałka od termoobiegu.MonikaPiekarskahttps://www.blogger.com/profile/12860935686243050071noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post-7986679323870302942018-01-09T20:15:04.847+01:002018-01-09T20:15:04.847+01:00Czy podczas pieczenia nastawia się termoobieg?Czy podczas pieczenia nastawia się termoobieg?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post-92186221766961291552018-01-09T17:51:38.274+01:002018-01-09T17:51:38.274+01:00Można kupić w sklepach bez problemu.
Można kupić w sklepach bez problemu.<br />sosenka57https://www.blogger.com/profile/17232353272891173862noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post-588593981685949532018-01-06T21:34:50.286+01:002018-01-06T21:34:50.286+01:00Wystarczy wpisać w google i wszystko się wyjaśni. ...Wystarczy wpisać w google i wszystko się wyjaśni. Czubryca to mieszanka przypraw pochodząca z kuchni bułgarskiej. Bardzo mi zasmakowała więc często używam jej w swojej kuchni. W skład mojej czubrycy czerwonej wchodzi: cząber, bazylia, rozmaryn, papryka słodka, papryka ostra, papryka chili, pieprz czarny, czosnek, cukier, sól. Przyprawa może nieznacznie sie różnić smakiem w zależności od producenta. Ja zaopatruje się w przyprawę w sklepie internetowym kociołeksmaków.pl ale przyrawę taką ma tez w ofercie np. firma Kotanyi. Poaz tym ja pisałam wyżej schab mozna doprawić dowolnymi przyprawami.MonikaPiekarskahttps://www.blogger.com/profile/12860935686243050071noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post-12584919738885336932018-01-06T17:48:18.270+01:002018-01-06T17:48:18.270+01:00Nie mam zielonego pojęcia co to jest czubryca?????...Nie mam zielonego pojęcia co to jest czubryca??????<br /><br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16598623674736015794noreply@blogger.com