tag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post8400517922534774288..comments2024-03-29T12:17:50.116+01:00Comments on Monia miesza i gotuje: Gulasz z żołądków drobiowychMonikaPiekarskahttp://www.blogger.com/profile/12860935686243050071noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post-57283742266563805022018-11-21T17:39:01.076+01:002018-11-21T17:39:01.076+01:00PysznyPysznyAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/17430427354814080782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post-598481595961359922016-01-03T16:11:12.914+01:002016-01-03T16:11:12.914+01:00faktycznie, zaraz poprawiam :)faktycznie, zaraz poprawiam :)MonikaPiekarskahttps://www.blogger.com/profile/12860935686243050071noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post-34166708937853257332016-01-03T16:06:24.222+01:002016-01-03T16:06:24.222+01:00W składnikach umknęły listki laurowe ;) W składnikach umknęły listki laurowe ;) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post-69655617253729073272015-11-27T15:58:38.182+01:002015-11-27T15:58:38.182+01:00Ja wszystko gotowałam pod przykryciem ale wiadomo ...Ja wszystko gotowałam pod przykryciem ale wiadomo zawsze tam coś ucieknie podczas duszenia bo sie odkrywa przy próbowaniu i sprawdzaniu żółądków czy są juz miękkie. Jeśli sos wychodzi za rzadki po dodaniu mąki to można jeszcze raz dodać z 1 łyżkę lub po dodaniu mąki chwilkę gotować bez przykrycia i wtedy sos trochę odparuje i będzie gęściejszy.MonikaPiekarskahttps://www.blogger.com/profile/12860935686243050071noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496043242485685026.post-66200800663561198162015-11-27T15:14:19.787+01:002015-11-27T15:14:19.787+01:00Uwielbiam żołądki, więc pokusiłam się, żeby dziś w...Uwielbiam żołądki, więc pokusiłam się, żeby dziś wykorzystać przepis. Pycha!!! :D <br />Mam tylko pytanie na przyszłość: czy wszystko należy gotować pod przykryciem? Bo tak właśnie zrobiłam i sos wyszedł zdecydowanie za rzadki, co nie zgadza się ze zdjęciem, więc prosiłabym o zdradzenie sekretu, jak uzyskać tak gęsty sos :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02563032289800702147noreply@blogger.com